Söndag.

Nu var det längesen jag skrev! Men när man har kommit in i "hundvardagen" så händer det inte så mycket spännande, utan allting bara flyter på.
   Idag var vi på valpkurs och Kerstin kom och kollade på. Frank skötte sig hyffsat, men det är så mycket sprall i de där benen! Någonting vi verkligen måste öva på är att han ska lugna ner sig och bli passiv. Han går så väldigt upp i varv bara han Ser en annan hund (eller människa för den delen) så hädanefter blir det hård träning på möte och miljö.
   Hemma har vi inte tränat på så mycket de senaste veckorna. Det är mest kontaktövningar och "Matte och Husse". Vi trissar upp honom lite och så skickar vi honom mellan oss genom att säga "Var är matte/husse?". Han tycker det är jätteroligt och han förstår precis vilka vi är nu.
   Nu är vi söndagströtta här hemma och väntar på att maten ska bli färdig. Vi har två valpträffar kvar, sedan blir det nog förhoppningsvis lite vardagslydnad i Norberg sen, kanske till våren.

Förresten kan ni ju kika in på http://evlo.blogg.se där jag lägger upp mina teckningar och tavlor!

Kram
Evelina

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Det var så kul att träffa er alla tre på valpkursen. Tycker att Frank skötte sig bra och att han är fin. Kommer att bli kul att se honom lite då och då.De växer fort de små liven

Ha det bra och lycka till med flytten

2009-09-14 @ 16:28:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0